Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

19-jarige Nederlandse toeriste verkracht op Kreta, vier mannen opgepakt

Op het Griekse eiland Kreta zijn vier mannen aangehouden voor verkrachting van een Nederlandse toeriste. Dat meldt het Griekse Flashnews.

19-jarige Nederlandse toeriste verkracht op Kreta, vier mannen opgepakt

De verkrachting zou in de nacht van zondag op maandag hebben plaatsgevonden in het uitgaansgebied van Chersonissos. Het 19-jarige slachtoffer en een vriendin van 22 jaar oud waren op stap met een groep Duitse toeristen. Toen de groep samen in een nachtclub stond, zou de sfeer omgeslagen zijn.

Het 19-jarige slachtoffer zou volgens de Greek Times in een mannentoilet door een 23-jarige Duitser verkracht zijn. Een andere man van 21 zou een poging gedaan hebben om de vriendin van het slachtoffer te overmeesteren, maar zij wist hem af te weren. Twee andere Duitse mannen uit de groep zouden ook bij de aanval aanwezig geweest zijn. Zij grepen niet in terwijl de verkrachting plaatsvond.

Volgens RTL Nieuws was er sprake van een andere reeks gebeurtenissen. De Nederlandse vriendinnen zouden eerst naar de hotelkamer van de vier Duitse mannen meegegaan zijn, waarna de verkrachting daar plaatsvond.

Arrestatie

Inmiddels zijn alle vier de mannen opgepakt. De Nederlandse slachtoffers zouden aangifte hebben gedaan. De verdachten zijn volgens Flash News op dinsdag al aan de rechter voorgeleid. Ze zouden hun excuses hebben aangeboden, maar verder ontkennen de mannen alle beschuldigingen.

Nieuws
  • telegraaf.nl RTL Nieuws
  • iStock