Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Grapperhaus boos omdat Willem-Alexander een hand schudde

Demissionair ministers Grapperhaus en Tamara van Ark hebben onze koning een betuttelend standje gegeven omdat hij zich niet aan de coronaregels heeft gehouden.

Grapperhaus boos omdat Willem-Alexander een hand schudde

Voormalig prins pils, tegenwoordig koning krat, is niet vies van wat Oranje-plezier. Zoveel zagen we al tijdens de wedstrijd van Nederland tegen Oekraïne. Hij bewees het nogmaals toen hij donderdag op bezoek ging bij de Haagse Marktweg, die dit jaar de titel van mooiste Oranjestraat van Nederland heeft gekregen. Daarbij hield hij een praatje met een paar lokale bewoners, gaf hij een paar mensen coronaproof een boks of een elleboog en gaf hij één buurtbewoner zelfs een hand.

Dat laatste pikten onze demissionair ministers niet, want het is natuurlijk in strijd met de coronaregels. Daarnaast bleek Willem-Alexander ook nogal lak gehad te hebben aan de 1,5 meter afstand, wat nog eens olie op het vuur gooide. "De regels zijn er niet voor niets, en spreek elkaar erop aan als het naleven niet gebeurt”, sprak Tamara van Ark.

Ook Grapperhaus wilde nog even zijn zegje doen en meldde dat er voor niemand uitzonderingen op de coronaregels zijn, ‘ook niet voor leden van het koningshuis’. Dat noemen we nou hypocriet.

Nieuws
  • nu.nl
  • Bruno Press