Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Jaimie Vaes en zoontje gaan gescheiden van Lil' Kleine wonen

Er heerst nogal wat onzekerheid over de situatie van Lil' Kleine en Jaimie Vaes. Na een incident op Ibiza waarbij Vaes bebloed buiten het hotel stond en de rapper geboeid werd afgevoerd zeiden ze eerst dat er niets was gebeurd. Nu lijkt het echter alsof er toch een breuk aan zit te komen.

Jaimie Vaes en zoontje gaan gescheiden van Lil' Kleine wonen

Hoewel Jaimie Vaes en Lil' Kleine op Instagram verklaarden dat er geen klappen waren uitgedeeld, zijn er toch bronnen die beweren dat Jaimie ‘een nieuw leven’ start op Ibiza. Lío, haar zoontje met Lil’ Kleine, zou met haar mee verhuizen. De afgelopen dagen bleek al dat Jaimie alleen terug was gekeerd naar Nederland, terwijl haar vriend in Ibiza verbleef samen met Lío.

Lil’ Kleine in Nederland

Nu lijkt het er dus op dat de situatie zich omkeert. Jorik, zoals Lil’ Kleine echt heet, zal op den duur terugkeren naar Nederland, terwijl Jaimie Vaes zich op Ibiza wil vestigen. Volgens insiders heeft Vaes al een appartement op het eiland kunnen bemachtigen. Ook als Lil’ Kleine weer vol aan de bak gaat met optredens in Nederland, ziet het er naar uit dat Vaes op Ibiza zal blijven.

Deze splitsing vindt plaats na een veelbewogen periode voor het paar. Na een incident op Ibiza, waar Vaes volgens ooggetuigen nogal gehavend de lobby van een hotel inliep en Lil’ Kleine in boeien werd afgevoerd. Achteraf ontkenden ze allebei dat er sprake was geweest van geweld.

Entertainment
  • Privé
  • Bruno Press