Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Toch buitenaards leven? Pentagon kan UFO’s definitief niet verklaren

Als het Pentagon geen verklaring kan bieden, wie dan wel?

Toch buitenaards leven? Pentagon kan UFO’s definitief niet verklaren

In de VS werden in het verleden al heel wat vliegende schotels gespot. Dan roept er natuurlijk weleens iemand dat het om buitenaards leven gaat, maar dat wordt vrijwel altijd afgewezen met teksten als ‘het is gewoon één of ander experimenteel militair vliegtuig’. Maar wat als ook de hoge piefen van het Pentagon niet weten waar de onbekende objecten vandaan komen?

Dat blijkt namelijk behoorlijk vaak het geval te zijn als we een rapport van de Pentagonbewoners zelf moeten geloven. The New York Times publiceerde er alvast een voorproefje van en daar zitten toch wat opmerkelijke conclusies bij. Zo worden er 120 verschillende incidenten genoemd waarbij een UFO werd gesport die niet te verklaren was door het Amerikaanse leger of technologie van de overheid. Hoge ambtenaren die zich met het rapport bezighielden kunnen dan ook niet uitsluiten dat het in die gevallen om buitenaards leven gaat.

Natuurlijk blijven er nog tal van andere verklaringen over, maar toch: misschien zijn we dan niet de enige ruimtevaarders in ons universum.

Bizar
  • New York Times
  • Unsplash