Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

André Hazes 'keihard geweigerd' voor huurwoning

Hazes zit al een tijdje in huis bij de nieuwe schoonfamilie. Hij vindt het daarom hoog tijd voor een eigen plekkie onder de zon, maar dat wil nog niet echt lukken.

André Hazes 'keihard geweigerd' voor huurwoning

André Hazes columnt er lekker op los in Veronica Magazine. De laatste keer beschreef hij daarin z’n huizenjacht, want hij heeft zijn zinnen gezet op samenwonen met Sarah van Soelen. Hoewel het namelijk ‘onwijs gezellig’ was bij de schoonfamilie, wordt het toch tijd dat de tortelduifjes het nest verlaten.

"Daarom ging ik op appartementenjacht. In no time vond ik een prachtig huurappartement. Wat denk je? Word ik keihard geweigerd door de bewonerscommissie", schreef Hazes. Niet iedereen heeft echter zin om de buurman van de volkszanger te worden en daarom werd hij linea recta de wijk uitgestuurd door de bewonerscommissie. “Ze hadden geen zin in fans voor de deur.”

Gelukkig kon papa Van Soelen bijspringen, waardoor het tweetal nu toch een stekje in het onredelijk luxe Hillegersberg te pakken heeft. Daar is Hazes maar wat blij mee: ”Als jochie droomde ik ervan in een chique wijk te wonen. Wat zullen ze er opschrikken als onze verhuiswagen komt aanrijden en die volkszanger en het meisje met de zogenaamde opgespoten lippen uitstappen, haha"

Entertainment
  • Bruno Press