doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

25-jarige weduwe in de boeien geslagen voor moord op 77-jarige ‘playboy van Japan’

De 77-jarige Kosuke Nozaki zou naar eigen zeggen minstens 4.000 vrouwen in de slaapkamer hebben gehad, maar de laatste was voor hem de ware. Die liefde zou hem echter weleens fataal geworden kunnen zijn.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
25-jarige weduwe in de boeien geslagen voor moord op 77-jarige ‘playboy van Japan’

In februari 2018 trouwde de 77-jarige Japanse Playboy Kosuke Nozaki met zijn Saki Sudo, een destijds 22-jarige vrouw die hij kort daarvoor op een vliegveld had ontmoet. De multimiljardair, die in een boek uitvoerig al zijn avonturen met vrouwen beschreef (en hoe hij daar zo’n 23 miljoen euro voor neer had gelegd) wist zeker dat hij de ware had ontmoet. “Zou jij de laatste vrouw in de rij willen zijn?” zou hij tegen Sudo gezegd hebben toen hij om haar hand vroeg.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Lang kon de playboy niet van zijn kersverse aanwinst genieten. Drie maanden nadat hij in het huwelijksbootje stapte, overleed de multimiljonair in zijn eigen woning. De doodsoorzaak bleek een injectie met kakuseizai - een populaire Japanse drugscocktail met o.a. cocaïne en methamfetamine - te zijn geweest. Het levenloze lichaam van Nozaki werd gevonden door zijn lieftallige bruid, die al snel in de spotlights kwam vanwege een aantal unieke uitspraken, zoals op de begrafenis van Nozaki. “Wat erg dat je man is overleden”, sprak een van de bezoekers destijds. “Mwah, niet echt”, antwoordde Sudo laconiek.

Moord

Die reactie lijkt tegenwoordig best te verklaren, aangezien Sudo inmiddels verdachte nummer één is. Vlak voordat haar man aan de overdosis kakuseizai overleed, bleek dat de 25-jarige op internet uitvoerig onderzoek had gedaan naar het goedje. Daarna zou ze een flinke dosis hebben besteld via sociale media.

Ook werd eerder bekendgemaakt dat zelfmoord, wat eerder werd verwacht, geen logische verklaring was. Nozaki had kort voor zijn dood nog bekendgemaakt dat hij zijn hond zou gaan begraven. Dat valt volgens de politie niet te rijmen met zelfmoord. Daarnaast bleek de hond ook nog eens vergiftigd te zijn, waar - je raadt het - Sudo ook van wordt beschuldigd.

De stapel bewijs was simpelweg te groot. Woensdag kreeg de politie daarom het bevel om de 25-jarige weduwe uit haar woning te plukken. Sudo wordt verdacht van moord, en lijkt daar niet mee weg te gaan komen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws