Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bier hier - in deze landen heeft pils de laagste prijs

Met de huidige priksnelheid en het Europese coronapaspoort op komst beginnen de meeste Nederlanders langzaam aan hoop te krijgen dat we weer een keer op vakantie kunnen. Ben jij ook nog op zoek naar een bestemming voor de komende zomer? Dan hebben wij een lijstje dat weleens doorslaggevend zou kunnen zijn.

Bier hier - in deze landen heeft pils de laagste prijs

Ben je al bezweken van de dorst? Als je nog even volhoudt, kun je deze zomer een enkeltje helemaal naar de getver boeken. De helden van Expensivity hebben speciaal daarvoor een lijstje met de meest betaalbare bierverkopers op een rijtje gezet. Wij kunnen alvast verklappen dat je in ieder geval niet naar het Oostblok af hoeft te reizen om de goedkoopste tap leeg te trekken, alhoewel het daar natuurlijk ook niet duur is.

Zo moet je voor een pilsje in Praag algauw het equivalent van 2,09 euro betalen. Wat op zich betaalbaar is, maar niet zo goedkoop als een glaasje gerstenat uit Buenos Aires, waar men voor een luttele één euro en vijftig cent de eerste pretcilinder in de keel kan gieten. Zelfs dan zijn we nog niet bij de uiterste bodem van de spreekwoordelijke bierput uitgekomen. Daarvoor moeten we rechtstreeks naar het zuiden, want in Wijnland Zuid-Afrika kost een slurpertje slechts €1,39. Boek die tickets dus maar gauw, want dan kun je jezelf rechtstreeks de verdoemenis in zuipen. Zie je in Kaapstad!

Lifestyle
  • Unsplash