doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Bitcoin breekt opnieuw record met waarde van 50.000 dollar

De beurs maakt de laatste weken al een paar wilde sprongen, met de stijgingen van aandelen in Gamestop en Bitcoins als hoogtepunten. Die laatste heeft inmiddels een waarde van 50.000 dollar weten te bereiken.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Bitcoin breekt opnieuw record met waarde van 50.000 dollar

Al spijt dat je nooit in de Bitcoin-trein gestapt bent? Dan zal dat vandaag nog wel erger geworden zijn, want de bekendste crypto-currency haalde een waarde van maar liefst 50.000 dollar per stuk. Een record en vooral een voortzetting van een stijgende lijn die al sinds eind vorig jaar in volle gang is.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Er zijn verschillende redenen aan te wijzen voor de snelle stijging van de laatste tijd. Zo maakte Tesla-topman en sinds kort de rijkste man op aarde Elon Musk recent bekend dat zijn bedrijf 1,5 miljard dollar in de cryptomunt had geïnvesteerd. Het staat bij hen bovendien in de planning om hun auto’s voortaan voor ook voor Bitcoin te gaan verkopen. Daarnaast gaan er ook geruchten dat elektronicagigant Apple dezelfde weg als Tesla in gaat slaan, waarmee ze de prijs ongetwijfeld nog verder op zullen krikken.

Mooi nieuws voor de bitcoin-miljonairs en voor iedereen die de hype gemist heeft: volgende keer beter!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws