Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw legt octopus op gezicht, heeft direct spijt

Elke zaterdag delen we een internetklassieker, een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het lezen nog een keer de moeite waard is. Met vandaag, uit augustus van 2019, een octopus op je smoel.

Vrouw legt octopus op gezicht, heeft direct spijt

Jamie Bisceglia, een Amerikaanse (met een schitterende naam, trouwens), nam onlangs deel aan een viswedstrijd in de Amerikaanse staat Washington. In de waterweg Tacoma Narrow werd gevist op zalm. Jamie had echter algauw door dat ze waarschijnlijk niet op het podium zou eindigen, dus probeerde ze op een andere manier de aandacht naar zich toe te trekken. Toen een vriend een octopus aan de haak sloeg, zag Jamie gelijk haar kans schoon om een 'grappig' kiekje te schieten. Ze pakte de octopus op en legde 'm op haar gezicht.

Als een rund

Tsja, da's geen al te snugger idee. De octopus sloeg zijn tentakels om de neus en mond van Jamie en beet zich bovendien vast aan haar kin. De Amerikaanse probeerde de octopus van haar gezicht te verwijderen, maar het beest wilde niet wijken. Pas na veel duw- en trekwerk liet hij los. Vervolgens bloedde Jamie wel een half uur als een rund. Ook hield ze een flinke infectie aan de beet over. Ook al is Jamie inmiddels behandeld, ze heeft nog altijd een abces gevuld met pus onder haar kin. Gelukkig had ze de foto nog, zullen we maar zeggen.

Bizar
  • iStock