Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Agent gebruikt politiehelikopter om naaktfoto’s van zonnebadend model te maken

Als je zo graag iemand naakt wilt zien, ga je toch gewoon het internet op? Dan riskeer je ook geen schadevergoeding van 220.000 euro.

Agent gebruikt politiehelikopter om naaktfoto’s van zonnebadend model te maken

Tracy Dixon, een Brits ex-model, heeft een rechtszaak gewonnen van een agent die haar naakt fotografeerde. De 54-jarige vrouw lag in haar achtertuin te zonnen, buiten het bereik van pottenkijkers. Tenminste, dat dacht ze, maar politieagent Adrian Pogmore spaarde kosten noch moeite om een blik te kunnen werpen op de naakte vrouw.

Seksuele spionage

De 53-jarig Pogmore had voor zijn werk bij de luchtsteun van de politie in Yorkshire toegang tot alle apparatuur die hij nodig had: Een helikopter, een piloot en een speciale camera die gebruikt wordt om nummerborden van afstand te fotograferen. De camera kan een kentekenplaat op twee kilometer afstand scherp op de foto krijgen, dus een zonnebadend model goed op de foto zetten, was een kleine moeite.

Meerdere lachtoffers

Hoe Dixon ontdekte dat de agent foto’s van haar maakte, is niet duidelijk, maar uit de rechtszaak bleek wel dat ze niet het enige slachtoffer was. In totaal heeft Pogmore in ieder geval vier mensen zonder kleren op de foto gezet. Of de gluurder uiteindelijk heel blij is met zijn foto’s, valt te betwisten, want het kostte hem zijn baan en een schadevergoeding van 200.000 Engelse pond, zo’n 220.000 euro.

Bizar
  • mirror.co.uk
  • Pexels