Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Droomhuis: deze woning is helemaal bedekt met blikken bier

In Florida is een heel bijzonder huis te koop. Mensen die op huizenjacht waren kregen te horen dat het op een vreemde manier gedecoreerd was, maar het gaat wel heel ver. Alle muren en plafonds zijn van top tot teen bedekt met blikken bier.

Droomhuis: deze woning is helemaal bedekt met blikken bier

Aan de buitenkant lijkt het huis vrij normaal, maar als je de foto's bekijkt, geloof je je ogen niet. Op de badkamers na zijn alle kamers helemaal bedekt met lege blikken Budweiser. De keuken, eetkamer, woonkamer en zelfs de kast zitten helemaal vol. Verder zijn er ook nog allerlei extra bijzondere decoraties in het huis te vinden, zoals uithangborden en posters.

Elke hoek van het huis is gevuld met lege blikken.

Een levenswerk

De oude eigenaar lustte wel een biertje en zijn favoriete merk was Budweiser. Hij maakte er zijn levenswerk van om zijn hele huis in thema te verbouwen. De man is helaas overleden, maar zijn missie is geslaagd. Alle blikken zijn zonder deuken kaarsrecht opgestapeld. Een hele prestatie voor iemand die redelijk vaak bezopen geweest moet zijn.

Verkocht

Het huis lijkt overigens snel verkocht te worden. Nadat het een aantal weken online heeft gestaan, hebben meerdere partijen op het huis geboden. Het hoogste bod kwam van mensen die het huis niet eens hebben bezocht. De foto’s waren voor hen genoeg.

De ideale plek om met vrienden een biertje te drinken.

Perfect

Nadat de foto’s van het pand online kwamen, ging het al snel viraal. Budweiser kreeg er zelfs lucht van en uploadde een foto op hun Facebook. Zij noemden het huis perfect. Een mooi gebaar voor de oude eigenaar die het helaas niet meer kan meemaken.

Bizar
  • Realtor.com