Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bobbi Eden laat kijkers watertanden

Bobbi Eden heeft vele talenten. Een aantal daarvan hebben wij als puisterige puber heimelijk aanschouwd op onze donkere zolderkamer, maar tegenwoordig houdt Bobbi zich meer bezig met ander soort handwerk: haken. En koken, zo blijkt!

Bobbi Eden

Koken met Bobbi

Bobbi Eden. Ex-pornoster, ex-Panorama columniste, presentatrice, mama van Brandon, haak-goeroe en nu ook: chef! Op Linda.tv laat Bobbi zien dat ze prima uit de voeten kan in de keuken. Of nou ja, zolang ze maar niet zachtjes hoeft te koken: 'Zachtjes koken? Wat is dat? Het kookt of het kookt niet, toch?'

In een nieuwe serie op Linda.tv laten BN'ers zien wat hun favoriete zomergerecht is. En beantwoorden tijdens het koken direct een paar zomerse stellingen, zoals: favoriete stedentrip? Favoriete badplaats? Favoriete vakantie-look? (in Bobbi's geval: Groningen, Kijkduin, bikini of een jurkje. In die volgorde.) Op de vraag wat haar favoriete vakantie-souvenir is schiet Bobbi in de lach: 'Brandon. Die is op vakantie gemaakt.'

Minder pittig na zwangerschap

Wat Bobbi's favoriete gerecht is? Rijst met pittige kip Ajam Pedis, en zoetzure komkommersalade. 'Dat kan ik elke dag wel eten', laat Bobbi weten. Maar dan wel minder pittig dan voor haar zwangerschap. Een beetje zoals haar beroepskeuze (grapje Bobbi, GRAPJE).

Haar volgers zijn in ieder geval erg te spreken over Bobbi's kookkunsten. En over het filmpje zelf. Kunnen we alleen maar beamen. Bobbi blijft een heerlijk mens om naar te kijken. Ook met kleren aan. Bekijk de video hier.

Entertainment
  • BSR Agency