Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Hoe dan: vrouw propt 10 kinderen in een Toyota Yaris

Met z'n elven in een Toyota Yaris. Eigenlijk zou je een prijs moeten krijgen als het je lukt, maar in het geval van de Vlaardingse vrouw die gisteren werd aangehouden was de 'prestatie' niet zo heel verantwoord: het betrof namelijk 10 kinderen. En die waren niet van haarzelf.

Politie

Tien kinderen

Sommige verhalen zijn bijna te gek om waar te zijn. Neem deze bestuurster uit Vlaardingen. Ze werd door de politie gesnapt omdat haar Toyota Yaris nogal laag op de weg lag. De agenten hielden de auto staande en vroegen de bestuurster uit te stappen. Vervolgens moesten alle passagiers er ook uit. En dat duurde wel even: "De collega bleef tellen. Eén volwassene en 10 kinderen in een Toyota Yaris, niet echt slim." Wat bleek: de vrouw vervoerde de kids vanwege een kinderfeestje. Lief bedoeld, maar 10 kinderen in je koekblikje proppen is natuurlijk niet echt heel verantwoord. Zeker niet als dat ook nog eens andermans kinderen zijn.

Fatale afloop

Gelukkig liep alles met een sisser af, behalve voor de bestuurster: die moest, aardige intenties of niet, een fikse boete betalen.

In Frankrijk, iets onder Lyon liep een dergelijke situatie gisteren minder voorspoedig af: daar reed iemand in een Renault Scenic met acht passagiers. Zelfs als het een Grand Scenic is, zouden dat er alsnog twee teveel zijn. De auto kreeg een remprobleem (misschien vanwege de zware belading?) en sloeg over de kop. Daarna vloog het wrak in de brand. Gevolg: vijf kinderen dood. Vijf! De overige vier inzittenden zijn met levensbedreigende verwondingen met helikopters naar het ziekenhuis vervoerd.

Leest u mee, mevrouw Toyota Yaris?

Misschien ook voor jou:
Kus op wang: zeven jaar cel
Bizar
  • Politie