doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Rachel Hazes krijgt bak stront over zich heen na Instagrampost

Rachel Hazes ligt flink onder vuur. Dit keer niet vanwege gewaagde uitspraken of een familievete, maar vanwege een gezellige foto op Instagram.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Rachel Hazes

1,5 meter

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Op het Instagram-kiekje van Rachel is te zien hoe ze samen met vriend Herman den Blijker in diens restaurant Goud zit. Gezellig kiekje, zou iedereen voor maart 2020 hebben geroepen. Echter werd de foto nu niet zo goed ontvangen. Rachel zou namelijk veel te dicht op Herman zitten en zich weinig aantrekken van de 1,5 meter-maatregel.

Reacties

Een kleine greep uit de reacties: "Jullie bekende Nederlanders horen het goede voorbeeld te geven, anderhalve meter afstand houden!” en "Het is niet echt handig om deze foto te delen in coronatijd".

Toch zijn er ook enkele volgers die vinden dat mensen niet zo hypocriet moeten doen en hun gezeur voor zich moeten houden: "Wat een azijnpissers weer zeg. Er zullen genoeg mensen tussen zitten die straks in het vliegtuig stappen om op vakantie te gaan of met de auto gezellig naar de camping in Frankrijk rijden. In ieder geval is het een goede vriend van Rachel. Het is een soort ‘hoort bij het interieur verhaal’. Zolang ze beiden gezond zijn, is er niks aan het hand!". 

Rachel heeft zelf nog niet gereageerd op de ophef over haar foto. Bekijk hem hieronder.

View this post on Instagram

Heerlijk gegeten bij mijn vriend ❤️ #goud

A post shared by Rachel Hazes (@rachelhazes) on

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws