Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Oud-minister Els Borst vermoord; politie vraagt om hulp

Het zat er al een beetje aan te komen, maar vanmiddag kon de politie het nieuws bevestigen: Els Borst (1932-2014) is waa...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Het zat er al een beetje aan te komen, maar vanmiddag kon de politie het nieuws bevestigen: Els Borst (1932-2014) is waarschijnlijk door een misdrijf om het leven gekomen. Uit het communiqué van de politie:

Maandagavond 10 februari 2014 is in de garage van haar woning aan de Ruysdaellaan in Bilthoven het levenloze lichaam van mevrouw Borst- Eilers aangetroffen. Daarna is een grootschalig politieonderzoek gestart. Uit de onderzoeksresultaten tot nu toe is gebleken dat zij waarschijnlijk door een misdrijf om het leven is gekomen.
Het onderzoek zal door het OM en de politie in volle omvang worden voortgezet. Dit onderzoek zal zich onder meer richten op de periode tussen zaterdagmiddag 8 februari 2014 (haar vertrek vanaf het congres van D66 in Amsterdam in de Beurs van Berlage) en het moment van aantreffen van het lichaam op maandagavond 10 februari 2014. De politie wil ook graag weten met wie Mevrouw Borst-Eilers de afgelopen tijd contact heeft gehad.