Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ontmoet de vader van 800 kinderen

Van traag zaad heeft de 41-jarige Engelsman Simon Watson nog nooit gehoord. Al zestien jaar bezwangert hij als spermadon...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Van traag zaad heeft de 41-jarige Engelsman Simon Watson nog nooit gehoord. Al zestien jaar bezwangert hij als spermadonor de ene na de andere vrouw. Hij zou in totaal al meer dan 800 kinderen hebben!

Simon Watson (zie foto) zit nooit stil. Drie kinderen noemen deze 41-jarige Engelsman dan wel 'papa', in werkelijkheid heeft Simon honderden kinderen gevaderd. Hij is namelijk spermadonor van beroep. Ja, dat lees je goed: Simon leeft van zijn spermatoïden. En in tegenstelling tot veel andere donoren trekt Simon niet een bakje vol en brengt hij het naar de spermabank, nee, hij verkoopt zijn zaad gewoon via Facebook. Inmiddels lopen er, door toedoen van Simon, meer dan 800 kinderen rond op de wereld. 

Zwart zaad

Simon, afkomstig uit de Engelse stad Luton, zit bepaald niet op zwart zaad. Zijn krachtige sperma heeft hem - omgerekend - al tienduizenden euro's opgeleverd. Hij vraagt zo'n 66 euro per zaadlozing aan zijn cliënten. Simon benadrukt dat het de meeste vrouwen lukt in één keer zwanger te worden. Helaas voor hem is er geen wederhelft die van zijn kwaliteiten kan genieten. Tot twee keer toe is er een vrouw uit zijn leven verdwenen, omdat ze het beiden niet meer, uh, trokken.

Duizenden

Simon boeit dat maar weinig. Hij belooft door te gaan zolang ''alles nog werkt''. Tegen de tijd dat zijn zaadcellen tegen de stroming in gaan zwemmen, zal hij dus vast al duizenden blagen hebben. Dat worden vast heel wat ongemakkelijke uitzendingen van Spoorloos!