Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man sleept dode moeder mee naar bank om geld te vangen

Een werkelijk bizar, maar ook triest verhaal uit de Verenigde Staten. Dit gezellige ventje zette zijn overleden moeder i...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Een werkelijk bizar, maar ook triest verhaal uit de Verenigde Staten. Dit gezellige ventje zette zijn overleden moeder in een rolstoel en reed naar de bank. Het had allemaal met geld te maken, al hield het verhaal daar niet bij op..

Het volgende verhaal heeft ergens wel wat weg van de filmklassieker Psycho. Dat was gelukkig nog fictie. Over het volgende verhaal kunnen we dat - helaas - niet zeggen. De 57-jarige David John Vanzo uit Plymouth, een stad in de Amerikaanse staat Minnesota, zette zijn moeder in een rolstoel en toog naar een bank in de buurt. David wilde geld zien. Geld van zijn moeder, welteverstaan. En ook al had David sinds 2012 het recht om de financiën van zijn moeder te beheren, alsnog vond hij het nodig zijn moeder mee te nemen. 

Met ontlasting en doorligplekken bedekte lichaam

David vluchtte gauw naar Californië, maar werd daar alsnog in de boeien geslagen. Hij is aangeklaagd voor verwaarlozing en fraude. Zo heeft je moeder je toch niet opgevoed, David..