Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Check die trailer! Girl on the Train

In TrailerTrash bespreken we op donderdag wekelijks een coole film die over een tijd in de bios te zien is. Deze week bl...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

In TrailerTrash bespreken we op donderdag wekelijks een coole film die over een tijd in de bios te zien is. Deze week blikken we vooruit op de verfilming van het mateloos populaire boek The Girl on the Train.

De ster van actrice Emily Blunt is rijzende. De 33-jarige Britse beleefde haar doorbraak bij het grote publiek toen ze in 2006 in de zeer succesvolle vrouwenfilm The Devil Wears Prada de rol van Emily, de gemene assistente van stijlicoon Miranda Priestly (Meryl Streep) speelde. Nog geen jaar later won ze een Golden Globe voor haar rol in de televisiedrama Gideon's Daughter en sindsdien heeft ze eigenlijk niet meer zonder werk gezeten.

De nieuwe Mary Poppins

Sinds die eerste grote rol in 2006 speelde ze (hoofd)rollen in succesvolle films als Charlie Wilson's War (met Tom Hanks), Dan in Real Life (met Steve Carrell), The Wolfman (met Benicio del Toro én Anthony Hopkins), Guilliver's Travels (met Jack Black), Looper (met Bruce Willis), Edge of Tomorrow (met Tom Cruise) en Sicario (met opnieuw Benicio del Toro). Voor de komende tijd spreekt ze stemmen in voor de animatiefilms Animal Crackers, My Little Pony: The Movie én kruipt ze voor de tweede keer in de geanimeerde porseleinen huid van Julia in de Romeo & Julia variant met tuinkabouters Gnomeo & Juliet: Sherlock Gnomes. Oh en in 2018 mag ze de zeer gewilde rol van Mary Poppins spelen in Mary Poppins Returns. Kortom, een veelgevraagde dame, die Emily.

Lees ook: TrailerTrash Imperium

Race tegen de klok

Komend najaar is ze eerst te zien in The Girl on the Train. De film, gebaseerd op het wereldwijd succesvolle gelijknamige boek van thrillerschrijfster Paula Hawkins gaat over de gescheiden vrouw Rachel Watson (Emily Blunt, dus) die tijdens haar dagelijkse treinreis van en naar haar werk keer op keer langs de woning van een in haar ogen ideaal stel rijdt: Megan en Scott Hipwell (de woest aantrekkelijke Haley Bennett en Luke Evans). Wanneer Rachel op een dag op onverklaarbare wijze gewond ontwaakt en vervolgens blijkt dat Megan wordt vermist, besluit zij zelf op onderzoek uit te gaan en komt zo in een bloedstollende race tegen de klok terecht, waarbij iedereen aan haar geestelijke gesteldheid lijkt te twijfelen.

Lees ook: TrailerTrash Mechanic: Resurrection

Check die trailer!

In de eerste drie maanden nadat The Girl on the Train verscheen gingen er ruim twee miljoen exemplaren van het boek over de toonbank. Of de film dat succes kan evenaren is nog maar de vraag, maar getuige de eerste trailer lijkt regisseur Tate Taylor (The Help) wel een zeer spannende thriller gemaakt te hebben. Eens? Check die trailer en oordeel vooral zelf!The Girl on the Train is vanaf donderdag 6 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien.