Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Geest' pakt taxi in Japan (VIDEO)

Op de volgende video zou te zien zijn hoe een 'geest' een taxi pakt in Japan. Je weet wat wij erover te zeggen hebben: o...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Op de volgende video zou te zien zijn hoe een 'geest' een taxi pakt in Japan. Je weet wat wij erover te zeggen hebben: oordeel vooral zelf. 

Ishinomaki, een slaperige kuststad in het noorden van Japan. Een beveiligingscamera legt vast hoe een man in een wit overhemd een taxi aanhoudt. De taxi stopt, de deur opent automatisch - niets bijzonders in Japan - en de man stapt in. Maar, ho, wacht even. Stapt er nou nog iemand in? Wat is dat in godsnaam?!

Lees en zie ook: 'hand van geest zichtbaar op historische foto' (FOTO)

Theorieën

Boze tongen beweren dat het donkere figuur dat ook besluit de taxi te pakken een geest is. Duidelijk. Anderen zijn minder happig en stellen dat de tape waarschijnlijk versleten is geweest, waardoor de 'geest' simpelweg overgeschreven is van een oudere tape. Daarnaast zijn er nog sceptici die claimen dat het een vrouw betreft die samen met de man in het witte overhemd in de taxi stapte. Omdat zij naast de Japanner stond, zou zij aanvankelijk niet zichtbaar zijn geweest op de camera. Theorieën te over, dus. Goed: oordeel vooral zelf.

Lees en zie ook: geest duikt op in Brits landhuis (FOTO)

Opgepikt

Wel eventjes belangrijk om te weten: Ishinomaki ligt in het deel van Japan dat in 2011 hard werd getroffen door een tsunami. Taxichauffeurs in en rond de stad hebben sindsdien meermaals aangegeven 'geesten' van destijds verdwenen bewoners te hebben opgepikt.

Vreemde zaak..