Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Golden retriever eet per ongeluk zakje heroïne op

Charlie, een golden retriever, is één van de opmerkelijkste slachtoffers van de Amerik...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Charlie, een golden retriever, is één van de opmerkelijkste slachtoffers van de Amerikaanse drugsepidemie. 

De politie van de Amerikaanse stad Denver achtervolgde een vermoedelijke drugsdealer. Bang om in de cel te belanden, deponeerde de dealer zijn drugs over een muur. Niet wetende dat er aan de andere kant van de muur een hondencrèche zat.  

Opgegeten

Het personeel van de crèche, Bark & Play, zag zo 17 zakjes met een bruine kristallen substantie tussen de honden terecht komen. Je raadt het al: heroïne. Op dat moment zaten er maar liefst 14 honden in de tuin. Voordat het team de drugs op kon ruimen, hadden twee honden al wat zakjes opgegeten.

Lees en zie ook: honden begrijpen wat jij hen vertelt

Dierenarts

Charlie was één van de honden. Ze werd naar de dierenarts gesneld. Daar kreeg ze medicatie tegen de effecten van heroïne. Haar baasje Laura vertelde Fox31 Denver: ''Ze was erg gedrogeerd, echt van de wereld. Ik ben blij dat ze nog in leven is''. Wij natuurlijk ook. Heroïne oraal innemen geeft gelukkig een minder zware roes dan 'chinezen', spuiten of snuiven. Dat het hoe dan ook niet goed geweest is voor de onschuldige hond, moge duidelijk zijn. Het is onduidelijk wat er met de dealer is gebeurd.

Mogen wij een doggybag mee?