Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Agent die 20-jarige man aanreed vervolgd

Een politie-agent gaat vervolgd worden voor zware mishandeling en het veroorzaken van een verkeersongeluk met zwaar lets...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Een politie-agent gaat vervolgd worden voor zware mishandeling en het veroorzaken van een verkeersongeluk met zwaar letsel als gevolg. 

De agent reed begin augustus opzettelijk een 20-jarige man aan in het centrum van Eindhoven. Vervolgens reed de politie-agent over het been van het slachtoffer. De twintiger raakte hierdoor vrij ernstig gewond. Zijn voorste kruisband scheurde compleet af. Verder kampte de man met zwaar letsel aan zijn enkel.

Lees hier meer van ons misdaadnieuws

Passeren

De politie-agent kwam tot zijn bizarre daad na een spoedmelding te hebben ontvangen. De agent ging op de melding af, maar kon een grote groep mensen op straat niet passeren. In plaats van uit te stappen en de mensen te manen de weg vrij te maken, reed hij stapvoets op de groep af. De meeste mensen gingen aan de kant, op het slachtoffer na. Toen trapte de agent schijnbaar het gaspedaal in

De rijksrecherche heeft het voorval onderzocht, waarna het Openbaar Ministerie (OM) heeft besloten de agent te vervolgen.