Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nederlander opgepakt voor uitsteken ogen Belg

Een ronduit gruwelijke zaak in Brussel: een Nederlandse man is opgepakt omdat hij verdacht wordt van het uitsteken van d...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Een ronduit gruwelijke zaak in Brussel: een Nederlandse man is opgepakt omdat hij verdacht wordt van het uitsteken van de ogen van een Belg.

Brussel, zondagmorgen, 03:00. De politie krijgt een verontrustende melding: er zou een man op straat ronddolen met zware verwondingen aan zijn hoofd. De man bleek niet zomaar verwondingen aan zijn hoofd te hebben, nee, de Belg van Afrikaanse afkomst was beide ogen kwijt. Eruit gestoken. Zijn ogen en het bebloede mes werden even later in de buurt aangetroffen.

Lees hier meer van ons misdaadnieuws

Kritiek

De man werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, maar heeft de gruwelijke steekpartij overleefd. De vermoedelijke dader - een Nederlander van eveneens Afrikaanse afkomst van wie alleen initialen I. A. en geboortejaar 1983 bekend zijn - kon later op de dag aangehouden worden, maar ontkent de Belg in de ogen gestoken te hebben. Wel geeft hij toe op de vuist met het slachtoffer te zijn gegaan na een woordenwisseling. Hij blijft voorlopig vastzitten.

Het onderzoek is in volle gang.