Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Ruzie in shishalounge ging aan fatale schietpartij vooraf'

De Amsterdamse politie vermoedt dat een ruzie in een shishalounge de aanleiding vormde voor de dodelijke schietpartij in...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

De Amsterdamse politie vermoedt dat een ruzie in een shishalounge de aanleiding vormde voor de dodelijke schietpartij in Amsterdam-West afgelopen vrijdagavond. Dat schrijft Crimesite.

Twee mannen kregen het vrijdagavond aan de stok in shishalounge Obba aan de Ten Katestraat in Amsterdam-West. De twee kemphaantjes verlieten rond 18:30 het pand, waarna de woordenwisseling buiten ontaardde in een schietpartij. Hierbij kwam de 18-jarige Naoufal Mohammadi om het leven. Mogelijk is de uit de hand gelopen ruzie de directe oorzaak van de schietpartij.

Lees hier meer van ons misdaadnieuws

Geen bekende

Wat de precieze rol van Mohammadi in het geheel was, is onduidelijk. Ook is er vooralsnog geen eenduidig antwoord op de vraag of hij nou wel of niet wat met de ruzie te maken had. Naoufal was in ieder geval geen bekende van de politie. Twee mannen, die gewond raakten bij de schietpartij, hebben zich in het verleden schuldig gemaakt aan kleinere misdrijven. 

De Amsterdamse recherche roept iedereen met informatie en/of beeldmateriaal van het incident op zich te melden bij de politie.