Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Wilfred Genee praat liever over voetbal dan dat hij een nachtelijk bezoek krijgt van een sexy vrouw

Elke dag rond deze tijd Mannenpraat. Met vandaag: afgewezen bezoek door Wilfred Genee. Heren: stel je even voor. Je ben...

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Elke dag rond deze tijd Mannenpraat. Met vandaag: afgewezen bezoek door Wilfred Genee.

Heren: stel je even voor. Je bent een niet onbemiddelde man, gemiddeld aantrekkelijk en je kunt over niets anders lullen dan over voetbal. Voor een vrouw ben je dan niet bepaald een vleesgeworden seksuele fantasie in het kaliber van bijvoorbeeld Barry Atsma of Xander de Buisonjé, mannen die met alle oneerbare voorstellen van vrouwen waarschijnlijk hun hele huis kunnen behangen. Natuurlijk had je liever Barry of Xander willen zijn maar je hebt noodgedwongen moeten leren leven op een iets minder hoge sport op de ladder der aantrekkelijkheid.

En dan gaat ineens de telefoon. Het is sproetenkoningin Chantal Janzen. Een vrouw die altijd ver buiten jouw bereik heeft gelegen. Waar je vroeger alleen maar over kon dromen in je jongenskamertje. Zwoel biedt Chantal aan om een nachtje bij je te komen logeren. En dan antwoord jij: “Als het over voetbal gaat, vind ik het prima.” Het is even stil aan de andere kant en dan antwoordt ze een beetje beduusd: “Eh, nee, niet alleen. Vrij weinig eigenlijk, ik praat liever over andere zaken.” Zonder al te lang te dralen verbreek je de verbinding na gezegd te hebben: “Als ik niet over voetbal kan praten, doe ik het niet.”

Kun je je als man voorstellen dat je zo’n aanbieding krijgt en dan ‘nee’ zegt?  Wilfred Genee deed het. Aan hem de twijfelachtige eer dat hij waarschijnlijk de eerste man is die Chantal een blauwtje laat lopen. Reden: Hij wil alleen maar in voetbalprogramma’s te gast zijn. Over beroepsdeformatie gesproken. Tip voor Chantal: vraag Wolter Kroes. Hij is supergezellig, heeft humor, is gastvrij, is gek op zijn vrouw maar ik weet uit eerste hand dat hij een groot zwak voor je heeft en je met open armen zal ontvangen. Een warmere pleister op de wond kun je niet krijgen.

Mylène de la Haye