Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Verstappen na trainingen: ‘Zoeken naar juiste balans'

Na de eerste twee vrije trainingen lijken de drie topteams weer dicht bij elkaar te zitten. Verstappen was over de eerste training tevreden, maar over de tweede minder.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

“De eerste vrije training verliep niet verkeerd,” zo vertelt de Nederlander op zijn eigen website. “We hebben verschillende zaken geprobeerd met name aan de voorkant van de auto. Daar was ik nog niet helemaal tevreden mee, maar over het algemeen was de balans van de auto wel goed. We zitten er op dit moment redelijk goed bij. Hopelijk reageert de auto als de zon hier verdwijnt hetzelfde.”

De tweede training was wat minder, maar dat lag volgens Verstappen aan de setup. "We probeeren een aantal dingen uit waar ik niet tevreden over was, maar daar is een training ook voor. Er is vandaag niets mis gegaan, dus wat dat betreft loopt het allemaal goed. Het moet steeds iets beter gaan. Ik denk niet dat we snel genoeg zijn om voor de winst te gaan en ik was ook nog niet tevreden met de balans. Hopelijk kunnen we er in de kwalificatie dichterbij zitten en dan zouden we in de race normaal gezien er nog dichter op moeten zitten.”