Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Verstappen: 'Inhalen onmogelijk op dit circuit'

Max Verstappen baalde dat hij Kimi Raïkkönen niet kon pakken voor P4 in de grand prix op het Yas Marina Circuit, maar de grootste frustratie van de Nederlander zat hem in het circuit waar inhalen onmogelijk was.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

"Ik was  positief verrast over de snelheid van onze auto, maar je kon hier gewoon niet inhalen," vertelt Verstappen bij Ziggo Sport.  "Je komt binnen anderhalf tot twee seconden van de voorganger en dan is het gewoon klaar. Het was eigenlijk een redelijk saaie race." Verstappen had geen last meer van een balansprobleem. "De balansproblemen die we gisteren hadden, waren vandaag grotendeels verholpen."

@backlink(167551)

Verstappen was absoluut niet blij met Pascal Wehrlein en Kevin Magnussen die hem ophielden toen hij druk probeerde te zetten op Raïkkönen. "Magnussen maakte een klein foutje en dan denkt Wehrlein meteen die hij hem kan inhalen. Dan gaan ze lekker lopen knokken, terwijl ik er vlak achter zit. Dat was al niet echt handig. Dat ze mij vervolgens in een behoorlijk snelle bocht voorbij laten, is ook niet echt fijn." Als het dan over 2018 gaat maakt Max zich nog niet al teveel druk. "Die wintertests maak ik me pas druk over als ik weer goed heb getraind. Ik moet nu eerst nog een aantal dingen afhandelen en ga daarna misschien even lekker op vakantie."