Inter blijft in race voor Champions League

UDINE (ANP) - Internazionale heeft zich hersteld van de pijnlijke nederlaag (2-3) vorige week tegen Juventus. De ploeg van trainer Luciano Spalletti won met 4-0 bij Udinese. Daarmee houdt Inter kans op deelname aan de Champions League. De ploeg uit Milaan staat vijfde en moet Lazio of AS Roma zien te passeren. De top vier van de Serie A plaatste zich voor het belangrijkste Europese clubtoernooi.

Bij rust leidde Inter al met 3-0 dankzij doelpunten van Andrea Ranocchia, Rafinha en Mauro Icardi. Borja Valero scoorde na de pauze. Udinese, waar Bram Nuytinck op de bank zat, speelde vanaf de 49e minuut met tien man. Seko Fofana moest met een rode kaart naar de kant.

Inter stond vorige week tegen Juventus drie minuten voor tijd nog met 2-1 voor, maar verloor.