Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

WIN! Kaarten voor de Miss Nederland 2018 finale!

Op maandag 9 juli proberen 12 prachtige dames tijdens een spannende show zich te laten kronen tot Miss Nederland 2018. Dit jaar vindt de finale voor het eerst plaats in het AFAS Circustheater in Scheveningen en jij kunt daar ook bij aanwezig zijn!

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Miss Universe

Eén van de twaalf finalisten wordt op maandagavond 9 juli gekroond tot Miss Nederland 2018 en vertegenwoordigt ons land later dit jaar bij de internationale Miss Universe verkiezing.

Miss NL
Dit is een goed stel, hoor!

Finaleshow

De finaleshow van Miss Nederland 2018 begint om 20.00 uur en wordt een avond vol entertainment met diverse optredens van bekende Nederlandse artiesten als EliZe, Tommie Christiaan en een speciale scène uit de musical The Lion King, ook te zien in het AFAS Circustheater. De presentatie is in handen van Kim Kötter en Viktor Brand en de jury bestaat onder andere uit Albert Verlinde en topfotograaf William Rutten. De kaartverkoop voor de finaleshow is van start gegaan via de website van Eventim.

Bikinironde

Miss Nederland 2018 heeft dit jaar als thema ‘de godinnen van 2018’, dus dat belooft wat! Naast de voorstelronde, talentenronde en de galaronde ontbreekt ook de vooral in het buitenland fel bediscussieerde bikinironde niet in de finale van Miss Nederland 2018. De organisatie van Miss Nederland is ervan overtuigd dat vrouwen, en dus ook deze jonge meiden, vooral juist trots moeten zijn op hun lichaam.

Finalisten
Wie zie jij op maandagavond 9 juli winnen?

Win kaarten!

De finaleshow van Miss Nederland 2018 is voor iedereen toegankelijk. Tickets zijn zoals gezegd te bestellen via de website van Eventim, MAAR je kunt ze ook winnen. Panorama mag namelijk 3x 2 vrijkaarten weggeven. Winnen? Stuur even een mailtje naar redactie@panorama.nl o.v.v. Miss Nederland 2018 en geef antwoord op de volgende vraag: Wie is de huidige Miss Nederland?  

Moge de beste winnen en tot dan!