Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Julia Sinning is de mooiste vrouw van Nederland

Maar zijn we het daar allemaal mee eens?

Julia Sinnings

Dit weekend was het dan zover: Denise Speelman heeft het Miss Nederland-stokje doorgegeven aan niemand minder dan Julia Sinning: een 24-jarige studente van de Film Actors Academy Amsterdam. Degenen onder ons die gedwongen op de bank naar The Bachelor moeten kijken zullen haar trouwens ook herkennen als één van de dames die vechten voor het hart van Tony Junior, maar dat terzijde.

Julia kreeg afgelopen weekend bij de finale in Hilversum een kristallen kroontje op haar kop gedrukt. Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar wat ons opvalt is de bezetting van de jury. Die bestond vooral uit dames, en in het geval van de twee heren kunnen we maar van één bevestigen dat hij een échte man is. Dat is natuurlijk William Rutten, want die stond een tijdje terug nog trots bij ons in het blad. Met een oog op die jury vragen we ons natuurlijk af: is hier dan wel de juiste keuze gemaakt?

Dat kunnen we uiteraard maar op één manier ontdekken, en dat is door onze eigen echte mannen te vragen. Dus heren: blader even door ons bewijsmateriaal en bevestig (of niet) dat Julia de knapste vrouw van Nederland is.

En, heeft de vakjury gelijk?

Entertainment
  • William Rutten, BrunoPress