Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Lindsay Lohan zegt sorry na #MeToo-opmerking

LONDEN - Lindsay Lohan is diep door het stof gegaan nadat ze in een interview uithaalde naar slachtoffers van seksueel misbruik. Aan People liet de gevallen actrice weten "onvoorwaardelijk" haar verontschuldigingen aan te willen bieden "voor eventuele pijn en leed veroorzaakt door een uitspraak in een recent interview met The Times".

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Lindsay zei dat de meeste vrouwen "zwak" overkomen als ze hun #MeToo-verhaal doen. "En velen van hen zoeken ook gewoon aandacht", zei de Mean Girls-actrice, die tegenwoordig een club op Mykonos runt. Zondag zegt Lindsay verkeerd begrepen te zijn. Met de gewraakte uitspraak wilde ze alleen aangeven niet te hopen dat "een handjevol valse getuigenissen het belang van de #MeToo-beweging niet ondermijnen".

Lindsay zegt groot voorstander te zijn van de beweging en geleerd te hebben "hoe verklaringen als de mijne als kwetsend worden gezien". "Dat was nooit mijn bedoeling. Het spijt me als ik pijn heb veroorzaakt." Ze verklaarde ook "het diepste respect" te hebben voor de "moedige vrouwen" die hun verhaal over ongepast gedrag niet langer voor zich houden. "Hun verhalen beschermen diegenen die niet kunnen spreken en geven kracht aan hen die moeite hebben gehad om hun verhaal te doen."