Sturridge redt punt voor Liverpool bij Chelsea

LONDEN (ANP) - Invaller Daniel Sturridge heeft Liverpool behoed voor een nederlaag bij Chelsea. De Engelse aanvaller zorgde ervoor dat de topper in de Premier League op Stamford Bridge in 1-1 eindigde. Chelsea had Liverpool woensdag voor de League Cup op Anfield nog met 2-1 verslagen.

De ploeg van trainer Maurizio Sarri was voor eigen publiek lang op weg naar naar de tweede zege in vier dagen tijd op de 'Reds'. Eden Hazard zette de thuisclub in de 25e minuut op voorsprong. De Belgische smaakmaker werd vanaf het middenveld gelanceerd door Mateo Kovacic en schoot de bal met links langs doelman Alisson Becker.

Liverpool liet via Mohamed Salah, Xherdan Shaqiri en Roberto Firmino grote kansen op de gelijkmaker liggen. Sturridge voorkwam in de 89e minuut alsnog dat zijn ploeg opnieuw zou verliezen van Chelsea.