Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vrouw zoekt dagen naar auto omdat ze vergeten is waar ze parkeerde

De 33-jarige Joanne Bridgeman uit Wales ging met de auto naar hoofdstad Cardiff. Helaas vergat ze waar ze parkeerde met als gevolg dat ze nu al dagen opzoek is naar haar auto.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Naar de grote stad

Bridgeman woont in het gehucht Rhondda in Wales waar amper iemand woont. Cardiff, met 350.000 inwoners, is dan ook al gauw een wereldstad. In Cardiff moest ze eerst haar moeder afzetten waarna ze naar een parkeergarage reed. “Ik wist niet waar ik kon parkeren dus probeerde ik mijn auto ergens neer te zetten waar ik kon. Ik herinnerde me nog het gebouw en ik sloeg ergens verkeerd af, waardoor ik weer terug probeerde te rijden.” 

Een straat met huizen

Het enige wat de vrouw nog weet van de plaats waar ze haar auto uiteindelijk stalde, is dat het een straat was met huizen, waar wellicht ook nog een café was. “Toen ik terug naar mijn auto gaan, kon ik niet herkennen waar die stond. Ik was aan het rondlopen om de wagen te vinden, maar ik moest Aria (haar zeven jaar oude dochter, red.) naar huis brengen.” Ze belde een vriend om haar op te halen en later weer terug naar Cardiff te brengen. Ze heeft haar auto nog steeds niet gevonden. Ze heeft daarom via lokale kranten om hulp gevraagd aan inwoners of ze haar rode Ford C-Max kunnen vinden.