Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Johan Vlemmix heeft geen spijt dat hij Prinsjesdag heeft gemist

Johan Vlemmix heeft dinsdag voor het eerst in jaren Prinsjesdag laten schieten. De Oranjefanaat is in Lourdes en staat helemaal achter zijn keuze om dit jaar niet naar Den Haag af te reizen.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Johan reisde naar het Franse bedevaartsoord in de hoop er zijn pijnlijke knieën te kunnen genezen. "Als ik Prinsjesdag doe dan sta ik normaal gesproken al 's avonds aan de route. Dat had ik nu helemaal niet getrokken", legt hij uit aan BuzzE. "Ik heb het natuurlijk wel heel erg gemist vandaag. Maar ik ben heel blij dat ik ervoor heb gekozen om naar Lourdes te gaan."

De Oranjefan heeft zich laten onderdompelen in het Lourdeswater en heeft veertig kannen gekocht om het 'heilige' water mee naar huis te kunnen nemen. "Dat is zo'n 200 liter. Ik denk dat mijn auto wel een beetje doorzakt door al dat gewicht, maar het is voor een goed doel."

Johan gaat woensdag volgeladen terug naar Brabant en heeft goede hoop dat zijn knieblessures, die hij overhield aan de Nijmeegse Vierdaagse, herstellen. "Ik ga vanavond alvast proberen om een flink stuk te lopen en ik hoop dat daarna de brace eraf kan. Het is natuurlijk niet zo dat het effect al zo snel merkbaar zal zijn, maar ik ben positief. Het is hier zo bijzonder."

Volgend jaar staat hij in ieder geval weer in het publiek tijdens Prinsjesdag. "Ik sta dan gegarandeerd weer aan de route."