Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Billie Lourd eert oma Debbie Reynolds in Will & Grace

Billie Lourd heeft een bijzondere rol te pakken in het laatste seizoen van Will & Grace. Ze gaat een kleindochter spelen van Bobbi, de moeder van Grace. Bobbi werd in de originele show gespeeld door Lourds oma, Debbie Reynolds.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

De nu 27-jarige actrice verloor in 2016 vlak achter elkaar haar moeder en oma. Star Wars-legende Carrie Fisher overleed op de 27 december, enkele dagen nadat ze een hartaanval kreeg op een vlucht van Londen naar Los Angeles. Een dag later stierf Fishers moeder Reynolds aan een beroerte.

Lourd staat op Instagram nog vaak stil bij haar moeder en oma. Tijdens een presentatie van de nieuwe Star Wars-film eind augustus postte ze een foto van Fisher met een quote uit de film: "Niemand is ooit echt verdwenen." Ook op Moederdag deelde ze ook een foto van haar moeder, en schreef daarbij: "Ik ben me gaan realiseren dat het ook oké is om een verdrietige Moederdag te hebben, een rare Moederdag, een grappige Moederdag, een boze Moederdag of een frustrerende Moederdag. Of dit allemaal tegelijk."

Debbie Reynolds was tussen 1999 en 2006 twaalf keer in Will & Grace te zien als Bobbi. Toen de sitcom terugkeerde op televisie, werd de actrice geëerd in een aflevering waarin Grace Will meeneemt naar haar ouderlijk huis. Lourd gaat Fiona spelen, de dochter van Grace' oudere zus die op bezoek komt bij haar tante in New York.