Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Ed Sheeran schenkt 18 paar sloffen aan goed doel

Fans van Ed Sheeran kunnen binnenkort in de voetsporen van de Britse zanger treden. Sheeran heeft namelijk 18 paar sloffen gedoneerd aan een kringloopwinkel die is verbonden aan een hospice, zo meldt de Daily Mail.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Aan de slippers, waarvan een deel in slechte staat verkeerd, hangt wel een fors prijskaartje. De eigenaar van de kringloopwinkel in het west-Engelse plaatsje Framlingham hoopt per stuk zeker 100 pond (circa 112) euro op te halen. Een deel van de slippers wordt in de winkel verkocht, de rest op een grote veiling die op 7 december plaatsvindt. Daar verkoopt de winkel ook andere kleding van de Britse zanger, die in de buurt opgroeide.

Het belangrijkste 'stuk' uit de collectie slippers is een afgetrapt paar stoffen sloffen. Volgens de eigenaar van de kringloopwinkel kunnen ze zo'n 200 pond (ongeveer 224 euro) opbrengen. "Ik kan me niet voorstellen dat iemand normaal gesproken meer dan een paar cent voor ze over zou hebben - maar omdat ze van Ed zijn gaan ze misschien voor 200 pond over de toonbank."

De 28-jarige Sheeran heeft behalve de sloffen onder meer een paar basketbalschoenen, wandelschoenen en slippers gedoneerd aan de winkel.