Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

‘Zlatan kiest voor onverwachte club’

AC Milan, Manchester United, Tottenham Hotspur en Bologna kwamen de afgelopen weken voorbij als nieuwe club voor Zlatan Ibrahimovic. Nu komt de Zweed met een nieuwe bericht op Instagram, waardoor een onbekende club zich in de strijd lijkt te mengen.

‘Zlatan kiest voor onverwachte club’

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan is misschien wel de meest besproken voetballer op dit moment. De speler is sinds een paar weken transfervrij nadat zijn contract bij Los Angeles Galaxy in de Verenigde Staten afliep. De Zweed liet al weten terug te gaan keren naar Europa, maar naar welke club is nog steeds onbekend.

Bijzondere club

In een Instagrampost komt hij met een bijzondere post. Hij plaatst namelijk een filmpje met daarin het shirt van de Zweedse club Hammarby IF. Achterop staat zijn naam te lezen. Hoewel niemand het kan geloven, is dit misschien een hint dat Zlatan voor de Zweedse club gaat spelen.

De volgende hint

Het hoeft echter niets te betekenen, aangezien de Zweed al eerder een aantal bijzondere hints gaf. Zo liet hij eerder op het social medium weten dat hij naar Spanje ging. Nu maar hopen dat er binnenkort een bericht komt dat Zlatan zegt naar Nederland te komen, want wie wil nu niet Zlatan nog een keer zien stralen in de Eredivisie. Het schijnt dat RKC nog op zoek is naar een scorende spits.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@hammarbyfotboll

Een bericht gedeeld door Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) op