Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Verkrachting met frisdrankfles niet bewezen'

Een lugubere zaak bij de rechtbank in Almelo: een 34-jarige man zou zijn vriendin anaal verkracht hebben met een frisdrankfles. De rechtbank sprak de man echter vrij.

'Verkrachting met frisdrankfles niet bewezen'

Mishandeling

De 34-jarige Amsterdammer kreeg wel 12 maanden cel voor de mishandeling van zijn vriendin in Overdinkel, Twente. De twee hebben sinds 2009 een relatie. Op 20 maart 2019 krijgt het stel dikke ruzie in de woning in Overdinkel. De man sleept zijn vriendin aan haar haren mee naar de slaapkamer drukt een limonadefles in haar keel. De vrouw krijgt klappen, wordt geschopt en in haar borsten geknepen. De man heeft dit grotendeels bekend.

Verkrachting met frisdrankfles

Volgens de vrouw werd ze later die avond door de man anaal verkracht met een frisdrankfles. Ze lag met ducttape op bed vastgebonden, waarna de verkrachting plaatsvond. De vrouw gaf toe dat het stel wel van 'harde seks' houdt, maar dat de anale penetratie met de frisdrankfles ongewenst was. De man houdt vol dat dit met instemming van de vrouw gebeurde. De rechter sprak de man vrij van de verkrachting, vanwege onvoldoende bewijs.