Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Andy Fordham in het ziekenhuis vanwege verstopping in buik

Darter Andy Fordham is met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Hij heeft last van een verstopping in zijn buik.

Andy Fordham in het ziekenhuis vanwege verstopping in buik

Andy Fordham

Als je in de vroege jaren naar darten keek, kende je naast Raymond van Barneveld een andere darter echt bij naam: Andy Fordham. Zijn dartsprestaties waren niet altijd heel indrukwekkend (hoewel hij een keer wereldkampioen was), maar zijn uitstraling was dat wel. Fordham werd niet voor niets de viking genoemd. Hij had lang haar, een baard en dronk op het hoogtepunt 25 halve liters per dag aan bier. Hij was een van de sympathiekste darters uit circuit.

Afvallen

Uiteindelijk moest het roer om, want Fordham was veel te zwaar. Hij onderging een operatie en viel 108 kilo af. Na zijn indrukwekkende metamorfose ging het darten minder. Later kwam hij echter weer wat kilo’s aan.

Ziekenhuis

Nu gaat het niet goed met de darter, want Andy Fordham is op de middag van 23 februari naar het ziekenhuis gebracht. Hoewel het leek op een infectie aan zijn alvleesklier, bleek het een verstopping in de maag. Hij moet nu wachten op de uitslag van de röntgenfoto. Zijn vrouw Jenny heeft nu niet de gemakkelijkste tijd: “Hij is pissig en hongerig omdat hij al een week niet gegeten heeft.”