Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

De voordelen van bedrukte drinkflessen en bidons

Bedrukte drinkflessen en bidons bieden tal van voordelen, zowel voor bedrijven als voor consumenten. Een van de grootste voordelen? Dat is de effectieve promotie die ze bieden.

Drinkflessen

Je kunt voor je bedrijf je logo, slogan of boodschap op drinkflessen en bidons laten bedrukken. En hierdoor kunnen deze producten fungeren als mobiele reclame. Ze worden vaak dagelijks gebruikt. Zowel op kantoor, tijdens het sporten of onderweg. En hierdoor neemt de zichtbaarheid van je merk aanzienlijk toeneemt. Elke keer dat iemand de fles gebruikt, wordt je merk onder de aandacht gebracht van potentiële klanten. Ook kan het bereik snel groeien naarmate meer mensen het product gebruiken.

Je bent zeker van meer duurzaamheid en milieubewustzijn 

Daarnaast dragen bedrukte drinkflessen - zoals een dopper bedrukken - bij aan duurzaamheid en milieubewustzijn. De herbruikbare drinkflessen zijn namelijk een erg populair alternatief voor wegwerpflesjes. Kies je ervoor om deze flessen uit te delen of te verkopen? Dan laat je zien dat duurzaamheid een belangrijk punt van aandacht is. Dit kan de merkwaarde vergroten. Maar het kan ook consumenten aantrekken die milieubewuste keuzes willen maken. Promoot je de herbruikbare flessen? In dat geval moedig je consumenten aan om minder plastic afval te produceren. En dat draagt weer bij aan een schoner milieu.

Je investeert meteen in een geweldig relatiegeschenk 

Voor bedrijven en organisaties zijn bedrukte bidons ook een geweldig relatiegeschenk. Ze zijn functioneel, tijdloos en geschikt voor een breed publiek. Of het nu gaat om sportevenementen, bedrijfsevenementen of als onderdeel van een promotiepakket. Door te kiezen voor bidons bedrukken, ben je zeker van een product dat door iedereen wordt gewaardeerd. Ze zijn bovendien relatief goedkoop om te produceren in vergelijking met andere promotionele producten. Dit maakt ze een kosteneffectieve manier om je merk langdurig onder de aandacht te brengen. Daarnaast kunnen bedrijven kiezen uit verschillende stijlen. Maar je hebt ook de keuze uit tal van maten en kleuren. En hierdoor kun je een product creëren dat perfect aansluit bij de merkidentiteit van je bedrijf.

Een erg handig product om altijd mee op pad te nemen 

Ook bieden bedrukte drinkflessen en bidons praktische voordelen voor de gebruiker. Ze zijn handig om mee te nemen. Maar ze stimuleren ook een gezondere levensstijl. Dit door het gemakkelijker te maken om gehydrateerd te blijven. Waar je ook bent. Of je nu op kantoor werkt. In de sportschool bent. Of onderweg. Een herbruikbare drinkfles is altijd nuttig. Gebruik je een fles die speciaal voor een bedrijf of evenement is gemaakt, dan krijgt de gebruiker een gevoel van betrokkenheid bij dat merk of die organisatie. Dit versterkt niet alleen de loyaliteit van klanten. Het vergroot ook de algehele merkherkenning.

Lifestyle
  • Adobe Stock