Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Panorama 38 ligt nú in de schappen: dit lees je in de nieuwe editie

Het is weer zover: er ligt een kakelverse Panorama in de schappen (bestel 'm hier). Een misdadig dikke portie crime, showbizz, sport, columns, vrouwen en nog veel, vééééél meer.

Panorama

Kroongetuige klapt uit de school

Dominique K. is kroongetuige in strafproces Eftermid. Hij heeft verklaringen afgelegd over twee liquidaties en een pogingen tot moord. Naast K. staan drie ver- dachten terecht. Volgen er binnenkort nog meer?

Andrea Hazes

Als haar man Ronald de bakkenbaarden aanbrengt, is ze niet meer van de echte Hazes te onderscheiden. Caroline van Batenburg laat oude tijden herleven in uitzinnige kroegen. Eén maar: ze kan niet zingen.

Celebrities in de cel

“De meest vernederende ervaring ooit,” noemde Paris Hilton het. OJ Simpson vond het wel relaxt en Mike Tyson noemde het zelfs een toptijd. Wat? Vastzitten! Een overzicht van de beroemdste bajesklanten.

Kluun: 'Ik ben zelf nog steeds niet uitgepuberd'

Schrijver Kluun gaat het theater in met zijn eerste soloprogramma. Het gaat over pubers, want daar weet hij alles van. Over zijn pubertijd: “Ik heb weleens de auto ondergekotst, maar ik was thuis niet lastig.”

Moordwapens

Documentairemaker Sinan Can volgt in zijn serie De Wapenroute het spoor van drie moordwapens. Die van Volkert van der G., Mohammed Bouyeri en Delano G. Intussen wordt hij in ons land zelf vaak bedreigd.

De nieuwste Panorama bestel je hier.

Fernando Ricksen bleef lachen

Journalist Vincent de Vries interviewde Fernando Ricksen en werd z'n beste vriend. Ook, of vooral, toen de voetballer ALS kreeg, dit bij DWDD vertelde en overal werd uitgenodigd. Ze werden onafscheidelijk.

Nieuws
  • Ivo van der Bent, Paul Tolenaar