Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Van Bella voor het universum

In Panorama’s VanVoor, de langstlopende rubriek van Nederland, draagt een bijzondere dame (misschien wel je buurvrouw!) een sexy foto van zichzelf op aan een bijzonder iemand in haar leven of met een andere mooie reden. Deze week: Bella Melvina (21) uit Assen. 

VanVoor

Bella Melvina heeft een eigen bedrijf in vintagekleding (Notsick), speelt gitaar en piano, drumt en zingt én droomt ervan om na Panorama een keer in Playboy te staan: “Ik spaar die al heel lang: ik denk dat ik wel zestig, zeventig vintage Playboys heb!”

“Ik geloof er heilig in dat dingen gebeuren met een reden en dat alles door het universum kan worden gestuurd. Dat heb ik namelijk al vaak genoeg meegemaakt, ook al ben ik pas 21. Toen ik nog in een kroeg werkte, stond er eens een man bij me aan de bar die een stuk ouder was dan ik. Hij zei: Als ik jonger was geweest, had ik het wel geweten! Toen zei ik: Heb jij effe mazzel dat ik op oudere mannen val!"

‘Ik vind niet snel iets raar, eerder bijzonder’ 

"Inmiddels wonen we samen, alsof dat zo heeft moeten zijn. Wat moet gebeuren gebeurt, zo sta ik in het leven. Ik vind niet snel iets raar, eerder bijzonder. Zoals de schoenen die ik op deze foto draag of die sluier op mijn hoofd, volgens mij was dat ooit een gordijn. Ik hou ervan om creatief te zijn, ook met muziek bijvoorbeeld. Een paar jaar geleden won ik de muziekwedstrijd Kunstbende in Drenthe en stond ik graag op het podium, totdat mijn zelfvertrouwen daar een knauw van kreeg en muziek even op een lager pitje kwam. Dat probeer ik nu weer op te pakken, ook wat het schrijven van mijn eigen nummers betreft, want er is niks fijners dan je op zo’n manier te kunnen uiten. En anders heeft het universum wel iets anders voor me in petto, dat weet ik zeker.”

Foto: toonen-wientjens.com
Haar & make-up: Jedidjah Kuijten

Ook iemand verrassen met een mooie foto? Meld je dan nu aan op vanvoor@panorama.nl!

Entertainment
  • toonen-wientjes.com