Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Panorama's Vaderdagtips: van onze Voetbalspecial tot EK-voetbalshirt

Aankomende zondag is het weer zover: Vaderdag. Maar wat geef je die ouwe? Een speciaalbierpakket, een paar sokken of misschien toch een van onze suggesties?

Baskèts x Heineken

Elk jaar is het weer een uitdaging: het vinden van een geschikt Vaderdagcadeau. Want kun je alwéér aankomen met een paar sokken? Of een boekenbon? Beetje saai wel. Gelukkig staat het EK-voetbal voor de deur en heeft Panorama wat leuke ideeën voor je op een rijtje gezet:

1. Dé Panorama Voetbalspecial

Vrijdag begint het EK-voetbal bij onze oosterburen in Duitsland. Lekker dichtbij, dus er zullen vast veel Nederlanders op de tribunes verschijnen. Maar ook de supporters in ons eigen land zijn belangrijk, dus alle voetbalshirts en andere oranjezooi kunnen weer uit de kast getrokken worden. Ook Panorama speelt in op het voetbaltoernooi en maakte een uniek bewaarnummer, namelijk de Panorama Voetbalspecial. Een tijdschrift van 196 pagina's dik, vol met oude verhalen over Cruijff Maradona en andere legendes. Oftewel: de allerbeste voetbalverhalen van de afgelopen decennia.

Koop de Voetbalspecial voor slechts €7,99 bij een winkel in de buurt of gewoon hier online.

2. Het exclusieve Baskèts x Heineken Oranje voetbalshirt

Sneaker- en kledingwinkel Baskèts zorgt er samen met Heineken voor dat je er goed bij loopt deze zomer. Of je nou aankomende zondag thuis vanaf de bank, in een kroeg of misschien zelfs wel in Duitsland de pot tegen Polen zit te kijken, met dit exclusieve shirt val je pas écht op.

Pluspuntje: Heineken en Baskèts hebben een goede oplossing bedacht om je vrienden terug te kunnen vinden in de oranjemenigte, want het shirt kan binnenstebuiten gedragen worden. Zo kun je er ook voor kiezen om in het groen te verschijnen, dé kleur van de Nederlandse biermerk.

Hoe je aan dit te gekke shirt komt? Dat is nog het mooiste, want deze vaderdagtip kun je vrijdag 14 juni - de dag dat het EK-voetbal officieel begint - gratis bemachtigen bij de Baskèts-winkel in de Amsterdamse Jordaan. Hier geven ze deze vrijdag de eerste 400 klanten een gratis Baskèts x Heineken Oranje voetbalshirt cadeau! De winkel benadrukt wel: wie het eerst komt, wie het eerste maalt. Én je moet 18 jaar of ouder zijn.

3. Neem je vader mee naar een wedstrijd

Er is toch niets leukers dan met je vader een voetbalwedstrijd kijken? Maak er daarom een hele trip van, bijvoorbeeld door te vertrekken naar Engeland. Een mooi potje Liverpool, Manchester City of Tottenham kijken, om vervolgens in een pub te belanden en de volgende dag in een hotel te genieten van zo'n full English breakfast. Prima idee.

Je kan natuurlijk ook altijd nog wat dichter bij huis blijven en je pa gewoon meenemen naar de plaatselijke kroeg om naar het Nederlands elftal te koekeloeren. Trakteer je die ouweheer lekker op een paar pilsjes en wat gefrituurde bitterballen. Reken maar dat je samen een fijne avond hebt. Moet Nederland wel winnen natuurlijk. Dat dan weer wel.

Lifestyle
  • Baskèts x Heineken