Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Van Dominique voor Atreyu

In Panorama’s VanVoor, de langstlopende rubriek van Nederland, draagt een bijzondere dame (misschien wel je buurvrouw!) een sexy foto van zichzelf op aan een bijzonder iemand in haar leven of met een andere mooie reden. Deze week: Dominique Maas (24) uit Helmond.

Vanvoor

Dominique is een paar dagen per week postbezorger en deelt samen met haar vriend meerdere passies, waaronder cosplay (gekostumeerd rollenspel), manga en anime: “We kunnen de hele dag in bed naar Japanse animaties kijken, geen probleem!”

“Bijzondere naam hè, Atreyu. Zo heet mijn vriend dus. Zijn ouders waren gek op The NeverEnding Story en hebben hem vernoemd naar die jongen uit de film. Atreyu en ik hebben ook een ‘neverending story’, want sinds afgelopen oktober zijn we verloofd en in de winter van 2026 gaan we met elkaar trouwen, dat weten we nu al.”

‘Dit stukje van mij geef ik met alle liefde aan hem’

“Toen we twaalf waren, hadden we al verkering die niet lang daarna weer uitging, maar sinds een jaar of acht zijn we echt samen, waarvan het laatste jaar eigenlijk echt écht. Door verschillende trauma’s uit het verleden heb ik lang moeite met intimiteit gehad, nog steeds wel, wat enorm lastig is als je veel van iemand houdt.”

“Het zou heel makkelijk voor Atreyu zijn om daarvoor weg te lopen en zijn geluk elders te vinden, maar hij doet precies het tegenoverstelde. Hij wijkt niet van mijn zijde, respecteert mij om wie ik ben en gaat nooit een grens over, wat mij een veilig gevoel geeft. Juist dat helpt mij om mij open te stellen en om hem toe te laten, iets wat ik bij anderen nooit kon. Dat symboliseert deze foto ook: dit is wie ik ben en wie ik wil zijn. Dat stukje van mij geef ik nu met alle liefde aan hem.”

Foto: toonen-wientjens.com
Haar & make-up: Jedidjah Kuijten

Entertainment
  • toonen-wientjens.com