Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Katja Schuurman in verschillende kanten lingeriesetjes

Zo willen we Katja elke dag wel zien. 

Katja Schuurman

Katja Schuurman, misschien wel één van de meest sexy vrouwen van ons land heeft bekendgemaakt dat ze een eigen lingerielijn heeft ontworpen. En wat hoort daar dan bij? Juist ja, foto's van Katja in haar zelfontworpen setjes.

"Samen met Elise van Pavo Couture heb ik een lingerielijn ontworpen die zowel heel mooi staat als heerlijk zit", schrijft de actrice onder de foto's. "Ik kon niet wachten tot de lancering, daarom zijn de bodies nu al 24 uur lang te pre-orderen! Zwart, wit of Groen." Dat betekent goed nieuws, want naast de 'bodies' die Katja nu showt staat ons hoogstwaarschijnlijk nóg meer lingerie te wachten. Dat zou mooi zijn, want dan kunnen we dus nog meer van dit soort plaatjes verwachten:

Katja liet in het verleden al meerdere malen zien dat ze niet te verlegen is om zich van haar sexy kant te laten zien. Zo stond de actrice niet één, maar twee keer - in 2002 en 2004- in het erotisch getinte tijdschrift Playboy. En ging ze vaker uit de kleren, bijvoorbeeld tijdens haar shoot met FHM500. Maar ook via haar eigen Instagram-pagina wil Schuurman wel eens een spannend plaatje van zichzelf met de wereld delen.

Mevrouw Schuurman werd vooral bekend als actrice in onder andere de bekende serie Goede Tijden, Slechte Tijden en de serie en film Costa! die in 2001 voor het eerst op het witte doek verscheen. Katja kreeg hier de rol van 'Frida'. Doordat de film jaren geleden zo'n succes was, besloten de makers in 2022 met Costa!! (deel 2) te komen. In het tweede deel speelde Schuurman niet langer het feestende jonge meisje, maar een moeder. Een rol die zij als geen ander kan spelen, aangezien ze zelf twee dochters heeft: Sammie (14) en Coco (3). En heb je beide films al gezien? Dan kun je zelfs nog van Katja genieten in de gloednieuwe serie van Costa!! de serie.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Patrick van Emst