Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nederlandse vrouw (44) aangehouden in Boedapest: 'Partner dood aangetroffen in appartement'

De vrouw werd maandagochtend aangehouden op verdenking van het doden van haar partner. Het Nederlandse koppel zou ruzie hebben gekregen in een Airbnb-appartement in de hoofdstad van Hongarije.

Boedapest

De Telegraaf schrijft dat meerdere omwonenden uit de Hongaarse hoofdstad de lokale politie hadden gebeld wegens 'veel herrie'. Een deel van de meldingen zouden concreet zijn gegaan over een man die hevig bloedde. Volgens de Hongaarse politie zou de 54-jarige man zijn neergestoken met een mes.

Lokale media schrijven over een 44-jarige vrouw die haar partner twee keer in zijn schouder zou hebben gestoken. De man zou hierdoor hevig zijn gaan bloeden. Ondanks de vele meldingen van omwonenden lukte het de hulpdiensten niet om het leven van de man te redden. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Nederlandse vrouw

Daily News Hungary schrijft over de moord en deelt beelden van de vermoedelijke Nederlandse dader. Op de foto's is een donkerharige vrouw te zien van middelbare leeftijd in een politieauto met zichtbaar veel emotie in haar gezicht. Op het moment van de beelden werd de vrouw - volgens de lokale media - aangehouden op verdenking van moord. Ze zou zijn meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Op een video van Daily News Hungary is te zien hoe de vrouw huilend op het politiebureau zit. Ze verstopt hierbij haar gezicht met haar handen.

Misdaad
  • Daily News Hungary, De Telegraaf
  • Adobe Stock