Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Nicol Kremers: 'Ik voel me onveilig'

De storm rondom Peter en Nicol is nog altijd niet gaan liggen. Er loopt nog een zaak en Nicol voelt zich vandaag de dag verre van veilig, zo laat ze weten aan weekblad Story.

Nicol Kremers

Ooit vormden ze samen een reality-koppel, maar in februari 2023 werd duidelijk dat Peter en Nicol een punt hadden gezet achter hun relatie. Wat volgde, was een reeks aan beschuldigingen in de media. Anders gezegd: de beerput ging open.

Volgens Kremers had de Brabantse miljonair haar in haar neus en rug gebeten, tegen de muur geduwd, in haar borsten geknepen en aan haar oor, armen en haar getrokken. Dit alles zou gebeurd zijn op 29 mei 2022 op vakantiepark Prinsenmeer, de onderneming waar Peter eigenaar van is. De Massa is Kassa-man bracht vervolgens een nachtje door in de politiecel. In eerste instantie deed Nicol geen aangifte. Dat kwam later, toen de twee uit elkaar waren. Kremers deed aangifte van mishandeling en verkrachting. Die zaak loopt nog.

PTSS

De breuk betekent echter niet dat Nicol Kremers weer fluitend door het leven gaat. Ja, ze harkt gigantische bedragen binnen met haar business op pikante sociale mediaplatforms. Maar het vermeende geweld van Peter hakt er nog altijd in, laat ze weten in een interview met weekblad Story.

"Ik heb verschillende therapieën gevolgd, In Thailand en in Nederland", zegt Kremers. "Het voordeel van behandeling in het buitenland, is dat je uit je comfortzone bent en je vierentwintig zeven op je herstel kunt richten. Dat heeft mij een stuk vooruit geholpen."

Het gaat dus beter dan net na de breuk, maar nog altijd kampt ze met problemen. Ze kampt naar eigen zeggen met een post traumatische stressstoornis (PTSS).

Onveilig

Over de zaak tegen Gillis wil Nicol niet veel kwijt. Er is immers al een zaak geweest over onderlinge afspraken. Nicol zou een document hebben getekend waarin ze belooft niks over de relatie met Peter te zeggen. Een soort geheimhoudingsplicht dus. Volgens haar heeft ze alleen een handtekening gezet omdat ze bang voor Peter was. En omdat ze zich onder druk gezet voelde. Dat achtte de rechter onvoldoende bewezen.

Nicol is tegenwoordig dus terughoudender met uitlatingen over de zaak, Peter Gillis en alles wat er volgens haar gebeurd is. Tegen Story zegt ze wel dat ze nog altijd momenten heeft waarop ze vreest voor haar veiligheid. "Ik ben soms nog bang en voel me onveilig", aldus de contentmaker. "Dat is het enige dat ik er over zeg."

Entertainment
  • Story
  • NL Beeld / Patrick van Emst