Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Kanye 'Ye' West plaatst zeer pikant beeldmateriaal van eigen vrouw

Ze laat vrij weinig aan de verbeelding over.

Kanye 'Ye' West

Op Instagram deelt de rapper foto's van zijn vrouw Bianca Censori waarin ze meer om haar hoofd heeft dan om haar lijf.

De ex van Kim Kardashian deelt wel vaker bijzondere foto's van zijn vrouw, toch blijft het de mensen op het platform verbazen. Sommige Instagrammers vinden zelfs dat Censori gered moet worden van de rapper en maken zich zorgen om de vrouw van 'Ye'. Het is dan ook een bijzonder beeld zo met dat latex-mutsje op haar hoofd.

Controverse

Kanye Omari West, of Ye, zoals hij tegenwoordig officieel heet, haalde de afgelopen jaren regelmatig de krantenkoppen. Aanleiding waren vaak interviews waarin de rapper van alles en nog wat zei over joden, Hitler, Hollywood en ga zo maar door. Het kostte hem optredens, samenwerkingen en zelfs zijn lucratieve deal met Adidas.

Ook zijn huwelijk met Kim Kardashinan, met wie hij 7 jaar getrouwd was, sneuvelde enige tijd terug. Of dat te maken had met zijn controversiële uitspraken, is niet helemaal duidelijk. Zelf zou Kardashian hebben gezegd dat het om 'een gebrek aan intimiteit' ging. Kanye huurde destijds een honkbalstadion af om Kim ten huwelijk te vragen, maar schoot kennelijk tekort als het op de kleine, betekenisvolle dingen aankwam. Kortom, het is ook nooit goed.

Bianca Censori

Uiteindelijk was de scheiding van Kim en Ye in maart 2022 officieel afgerond. De rapper heeft echter niet stilgezeten. Begin vorig jaar trouwde hij naar verluidt met Bianca Censori. De 29-jarige Australische architecte werkt al enige tijd samen met Yeezy, het kledingmerk van Kanye.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / X17