Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bekende Braziliaanse Youtuber (26) dood en begraven aangetroffen in tuin van buren

Carlos Henrique Medeiros wist al 1.77 miljoen volgers te vergaren op Youtube, maar zijn influencercarrière is vroegtijdig ten einde gekomen. Hetzelfde geldt voor zijn leven.

Youtuber

Carlos, een 26-jarige Youtuber die vlogs, pranks en sketches maakte, was sinds eerste kerstdag vermist en werd uiteindelijk enkele dagen later door een jeugdvriend gevonden in een oppervlakkig graf in de tuin van de buren. Deze buren, een stelletje, waren ook vrienden van de Braziliaan. Kort na de vondst meldden de twee zichzelf bij de politie.

Voordat Carlos naar het koppeltje vertrok, zou hij zijn zus hebben laten weten dat hij naar de desbetreffende vrienden ging. Toen hij later niet thuiskwam, begonnen bekenden van de Youtuber een zoekactie en schakelden ze de politie in.

Seks en coke

Het verdachte stel (28 en 24) liet eerst weten dat Carlos hun huis om 02:00 uur 's nachts had verlaten, maar kwam na de vondst van het lichaam ineens met een heel ander verhaal op de proppen.

Volgens het koppel zou Carlos coke hebben gebruikt en vervolgens seks hebben gehad met zus van de vrouwelijke helft van het stelletje. Tijdens de daad kwam hij om het leven, aldus de verklaring. Dat schrijft NDTV. De verdachten geven volgens het platform aan dat ze niet wisten wat ze met het lichaam moesten doen, waarop ze Carlos maar in de tuin hebben begraven.

Verschillende media melden echter dat er volgens de politie steek- of schotwonden op het lichaam van Carlos zijn aangetroffen, evenals mogelijk sporen van wurging. Onderzoek moet uitwijzen wat er precies met de Youtuber is gebeurd.

Mochten de onderzoeken uitwijzen dat Carlos Henrique Medeiros door een ongeluk om het leven is gekomen, dan kunnen zijn buren/vrienden een aanklacht verwachten wegens het verstoppen van zijn lichaam. Als de Braziliaan door geweld blijkt te zijn omgebracht, dan worden de 28-jarige man en 24-jarige vrouw waarschijnlijk voor moord aangeklaagd, aldus politiechef Luis Roberto Faria Hellmeister in de New York Post.

Misdaad
  • NDTV, The New York Post
  • Adobe Stock