Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Video: huis Peter Gillis brandt bijna af door het verdrijven van geesten

Ondanks dat er inmiddels een ontelbaar aantal rechtszaken loopt tegen de Talpa-ster, is zijn reallifesoap Massa is Kassa nog steeds op de buis bij SBS6. Deze keer heeft de vastgoedondernemer een bijzondere activiteit uitgevoerd om de kijkers te vermaken.

Peter Gillis

In de uitzending van Familie Gillis: Massa is Kassa dinsdagavond kwam medium Thomas langs bij de familie om geesten uit de miljoenenvilla te verdrijven. Dit omdat de nieuwe Nicolleke, Wendy, last heeft van nachtmerries. Geestenbezweerder Thomas had nog een verrassing voor de forse Brabander bij aankomst: een mala, een zéér speciale ketting.

Nadat hij was aangekomen, werd de geestenbezweerder verteld dat hij boven moest zijn. Eenmaal daar aangekomen begon het hele ritueel. Thomas begon handelingen uit te voeren met een schelp en een handdoek, een methode die ook al eerder te zien was in het programma B&B vol liefde. De schelp begon zichtbaar te branden, met als typisch gevolg: een loeiend brandalarm.

Brandgat

De vlammen waren volgens het medium een teken: "Dit is heel bizar. Dit heb ik eigenlijk nog nooit gehad."

Wendy kon het wel verklaren. Volgens haar waren het de geesten die tegenstribbelden: "Het is niet helemaal blij dat het verdreven wordt. Ja, dat heb ik al lang door." De geestenbezweerder kon niet anders dan dit beamen. Goh.

Het tegenstribbelen van de geesten duurde volgens Wendy niet heel lang. Zij voelde al aan dat de geesten hun biezen hadden gepakt. Peter had ondertussen andere zorgen gekregen door het ritueel van het medium. Er was namelijk een brandgat ontstaan in de vloer. De vastgoedondernemer vroeg zich dan ook vooral af of Thomas wel goed verzekerd is.

Marokkaanse kamer

De geestenbezweerder wilde vervolgens ook de begane grond nog even checken. Om de negatieve energieën in het huis tegen te houden, volgden de forse Brabander en zijn Wendy hem met een bergkristal in hun hand.

Uiteindelijk kwam het trio uit bij de zogenaamde 'Marokkaanse kamer' en je raad het al, ook daar was de energie volgens medium Thomas slecht. Hup, de schelp en de handdoek werden weer tevoorschijn gehaald. Het hele riedeltje weer opnieuw. Nadat de 'Marrokaanse kamer' ook was gereinigd, was het huis volgens Wendy weer schoon. Eind goed, al goed bij de familie Gillis.

Entertainment
  • Familie Gillis: Massa is Kassa
  • NL Beeld / Patrick van Emst
  • YouTube, SBS6