Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: fan wil handtekening van Guus Meeuwis laten tatoeëren maar die lijkt op een penis

Fanatieke fans willen soms graag een handtekening of portret van hun idool als tatoeage op hun lichaam. Dat gaat echter niet altijd even goed...

Guus Meeuwis

Mensen hebben de raarste tattoos. Zo is er een Nederlander die clown Bassie op zijn lichaam heeft staan. Of wat dacht je van een aantal vrachtwagenchauffeurs die per ongeluk in een Franse gaybar terecht waren gekomen. Zij lieten de tekst ‘No entry’ voor eeuwig boven hun derrière zetten.

Ook fanatieke fans zijn weleens te vroeg met het zetten van een tatoeage. Zo was een Feyenoordsupporter ervan overtuigd dat zijn cluppie in 2022 de finale van de UEFA Europa Conference League zou winnen en liet alvast een tattoo zetten waarin de winst van 010 werd benoemd. De Rotterdammers verloren met 1-0. Deze man loopt dan toch met valse informatie op zijn lichaam.

Handtekening

Je kunt fan zijn van een voetbalclub, maar natuurlijk ook van een artiest. Zo ook Willeke Schulten. Zij is idolaat van zanger Guus Meeuwis. Tijdens een concert in Groningen liet ze een handtekening zetten op haar arm door de Brabantse volksheld.

Ze vertelde aan de zanger dat ze de handtekening graag wilde zodat ze een tatoeage kon laten zetten van Guus’ paraaf. Daarom zette de zanger nog even een streep onder zijn handtekening. Dat was alleen niet zo verstandig.

Na het concert ging Schulten nog even een hapje eten met haar man. Daar bekeek haar echtgenoot de handtekening nog eens goed en ontdekte iets lulligs. Doordat Guus de streep had gezet onder zijn paraaf was de vorm veranderd in een penis.

Guuspiemel

Het was Willeke zelf eerst niet opgevallen, vertelt ze aan Omroep Brabant: “Het leek inderdaad meer op een piemel dan een handtekening.” Het stel kon er gelukkig hartelijk om lachen. De tattoo was dan ook nog niet gezet. Dan ben je je man nog eens dankbaar.

Schulten deelde het verhaal op sociale media: “Ik vind je een wereldvent, maar om nou te gaan lopen met een Guuspiemel is ook weer zowat”, grapt ze. Wel heeft ze de voornaam van Guus alvast laten tatoeëren.

Ook heeft de zanger op Instagram op ludieke wijze gereageerd: “Wat ik de rest van de avond doe? Oefenen op m’n handtekening.” Meeuwis belooft in het bericht plechtig dat hij de rest van zijn theatertour blijft signeren, maar dan wel iets netter.

De piemeltekening is inmiddels weer van Willeke’s arm verdwenen, al waren daar wel wat wasbeurten voor nodig. De handtekening wil ze een andere keer graag opnieuw krijgen van Guus. Hopelijk zet hij er dan geen streepje onder.

Bizar
  • Vice, Omroep Brabant, Instagram
  • NL Beeld / Heukers Media, Instagram